BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 Mart 2009 Perşembe

Erkekler kadınları içkilerinden tanıyor!




Erkekler, kadınları bir barda veya içkili bir ortamda içtikleri içkilere göre değerlendiriyormuş! Ben e-kolay'ın yalancısıyım...



Bira: Bira içen kadınların, delikanlı gibi olma istekleri vardır. Doğal ve eğlenceli bir kişiliğe sahiptirler; fakat kadınlıkları ile ilgili sorunları vardır.

Martini: Martini içen kadınlar güçlü kadınlardır; aynı zamanda da iyi içicilerdir. Martini kadınları genelde streslidirler, her an depresyona girebilirler. Ama o durumlarından kurtulmak için de uğraşırlar.

Scotch ( İskoç viskisi): Bu içki “zeka” anlamına gelir. Scotch içen kadınların ayakları yere basar; kim olduklarını bilirler ve başkalarının ne düşündüğü onlar için önemli değildir.

Margarita: Bu kadınla takılmak oldukça zevklidir. Zariftir, modayı takip eder, eğlenceyi de çok sever. Bilim adamı zekası var diyemeyiz fakat oldukça akıllıdır.

Kırmızı Şarap: Şarap seven kadınlar genelde sağlıklarına düşkündürler ve tutucu ve ölçülüdürler. Onlarda anne şefkati vardır, bu yüzden hassas ve sıcakkanlıdırlar. Şarabın boğazlarında bıraktığı o sıcaklığa bayılırlar.

Şampanya: Şampanya içen kadınlar elit takılırlar, insanların kendileri hakkında entelektüel olduklarını düşünsün isterler ve Fransız kadını olma arzuları vardır; içlerinde de dönüp duran birkaç fantazi...

Cosmo: İşte başka bir tutucu kadın. Bu tür kadınlar genelde akıntıya kapılmazlar fakat kendilerini de bilgili göstermek için gereğinden fazla uğraşırlar.

Rom & Kola: Bu kadınlar oldukça eğlenceye düşkündürler ve yerlerinde duramazlar. Eğer bir bardak rom konuşabilse : “Bu akşam kopmaya gidiyoruz.” derdi.

Rakı: Rakı içen kadınların muhabbetlerine doyum olmaz... Bir kadın rakı içiyorsa, her ortama uyum sağlamayı bilen güçlü bir kadındır...

Vodka: Vodka içen kadınlar eğlenmeyi seven ve asi kadınlardır. Ertesi günü düşünmeden anı yaşamayı ok iyi bilirler... Fakat bazen çok somurtkan olabilirler...

0 yorum: